Ratkaisu kehon vaivoihin 

Hermo-jänne hieronta

Ihmisen hermojännejärjestelmä voi mennä sekaisin erilaisista tapaturmista - kaatumisesta, kolarista tai pienemmistäkin retkahduksista kuten nilkan nyrjähdyksestä. Tällainen tapaturma voi alkaa oirehtimaan vasta vuosienkin jälkeen.

Iskias, kantapääkipu, tenniskyynärpää, niskan ja pään kivut voivat olla oire aiemmasta tapaturmasta. Myös esimerkiksi kehon toispuoleisuus tai lantion jäykkyys voivat saada apua hermojänne -hieronnasta.

Hermojänne -hieronta on harvinainen hoitomuoto, sillä sen opiskeluun kuluu useita vuosia. Hermojänne -hieronta tapahtuu vaatteiden päältä ja menetelmä auttaa hermojänteiden palautumista normaaliin tilaan. Kuten muissakin hoidoissa, jo yhdestä käyntikerrasta huomaa hoidon vaikutuksen, mutta pysyvämpiin tuloksiin päästään muutamalla käyntikerralla.

Hoitoon ei kannata tulla, jos olet flunssainen, kuumeinen tai sinulla on joku akuutti ihosairaus. Muista peruuttaa aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin tai kysy, onko sairaus este hoidolle. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan varaamasi hoitokerran hinta.

Hermo-jännehierontaa teen toimipisteessäni Hämeenlinnan keskustassa.

Hermo-jännehieronta - Hämeenlinna

 
Jannen Jäsenkorjaamo - Janne Nissi
Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna
 


HIERONTA - URHEILUHIERONTA - JÄSENKORJAUS - HERMO-JÄNNEHIERONTA - KUIVAKUPPAUS - HÄMEENLINNA

Toimitusehdot - Tietosuojaseloste