Jäsenkorjauksella keho kuntoon! 

Jäsenkorjaus

Moderni jäsenkorjaus on tehokas tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomuoto. Selkä-, polvi-, niska- ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä jäsenkorjaushoidolla hoidettavia vaivoja. Se toimii kehon nestekierron tasaukseen ja hermopinteiden vapautukseen.

Hoidossa mukailtu Kaustislainen jäsenkorjaus on perinteinen lempeä mobilisoiva hoitomuoto, jolla saadaan apua monenlaisiin kehon vaivoihin. Yhdistettynä moderneihin käsittelyihin saavutetaan paras lopputulos. Hoidossa ei keskitytä ainoastaan kipukohtiin vaan hakeudutaan ongelman lähteelle ja sieltä lähdetään asiakkaan vaivaa purkamaan. Jäsenkorjauksessa käsitellään, tutkitaan ja hoidetaan nikamia, lihaskalvoja, lihaksia, niveliä sekä hermoston tilaa.

Jäsenkorjauksen vaikutuksia on tutkittu tieteellisesti ja sillä on tieteellisesti todennettuja vaikutuksia esimerkiksi selän liikkuvuuteen. Hoidon teho perustuu yhtäältä jäsenkorjaajien hyvään anatomian tuntemukseen, toisaalta hoidon kokonaisvaltaisuuteen.

Hoitoon ei kannata tulla, jos olet flunssainen, kuumeinen tai sinulla on joku akuutti ihosairaus. Muista peruuttaa aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin tai kysy, onko sairaus este hoidolle. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan varaamasi hoitokerran hinta.

Jäsenkorjausta teen toimipisteessäni Hämeenlinnan keskustassa.

Jäsenkorjaus - Hämeenlinna

 
Jannen Jäsenkorjaamo - Janne Nissi
Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna
 


HIERONTA - URHEILUHIERONTA - JÄSENKORJAUS - HERMO-JÄNNEHIERONTA - KUIVAKUPPAUS - HÄMEENLINNA

Toimitusehdot - Tietosuojaseloste