Nämä ehdot koskevat Jannen Jäsenkorjaamolta (Janne Nissi) tilattuja ja ostettuja lahjakortteja (jäljempänä ”lahjakortti”). Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ostohetkellä. 

Toimitusehdot

LAHJAKORTTIEN MYYNTIÄ KOSKEVAT EHDOT, 16.11.2021

1. Palveluntarjoaja 
Jannen Jäsenkorjaamo, c/o Luistelijankuja 9, 13270 Hämeenlinna

2. Lahjakortin käyttöä koskevat ehdot 
Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa erikseen lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Asiakas voi verkkokaupassa valita lahjakortin maksuttoman toimituksen lahjakortin ostajan sähköpostiosoitteeseen tai Jannen Jäsenkorjaamo voi postittaa lahjakortin postiosoitteeseen verkkokaupassa määritellyn toimitusmaksun mukaisesti. Sähköpostiin tilattu lahjakortti toimitetaan ostajan sähköpostiin välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Lahjakortin toimitus postitse tapahtuu 5–7 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Jannen Jäsenkorjaamo ei vastaa postipalvelun toimitushäiriöistä tai -viivästyksistä. 

Asiakas vastaa oikein ilmoitetusta postitoimitusosoitteesta sekä sähköpostiosoitteesta. Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia. Lahjakortit aktivoidaan oston yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta lahjakortin aktivoinnista. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia korvauksia, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa lahjakortin voimassaoloajan aikana. Jannen Jäsenkorjaamo kerää takaisin asiakkaalta lahjakortit, joiden saldo on käytetty kokonaisuudessaan tai joiden voimassaoloaika on päättynyt. Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle. Jannen Jäsenkorjaamo ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla lahjakorteilla. Jannen Jäsenkorjaamolla on oikeus mitätöidä lahjakortti epäillessään lahjakortin väärinkäytöstä.
 
3. Hintatiedot 
Lahjakortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Valitun lahjakortin arvo on ilmoitettu verkkokaupassa.

4. Maksaminen verkkokaupassa 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
 
5. Toimituskulut ja -ehdot 
Jannen Jäsenkorjaamo toimittaa lahjakortteja vain Suomessa sijaitseviin postiosoitteisiin. Yritys toimittaa lahjakortin toimituskuluja vastaan asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Kulloinenkin toimituskulu ilmoitetaan Kanniston Leipomon verkkokaupassa lahjakortin toimitustapaa valittaessa. Kanniston Leipomo ei veloita toimituskuluja sähköpostiin tilattavan lahjakortin toimittamisesta. 

Lahjakortin arvioitu toimitusaika postitse on 5-7 arkipäivää. Lahjakortteja ei postiteta viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Kanniston Leipomo ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta toimitushäiriöstä tai - viivästyksestä. Asiakkaan tulee tarkastaa annettu toimitusosoite huolella ennen tilauksen lähettämistä. Kanniston Leipomo ei vastaa lahjakorteista, jotka on toimitettu virheellisillä toimitusosoitetta koskevilla tiedoilla. 

Sähköpostiin tilattujen lahjakorttien osalta asiakkaalla on vastuu varmistua siitä, että lahjakortti saapuu sähköpostiin. Mikäli lahjakortti ei saavu sähköpostiin vuorokauden kuluessa, on asiakkaan vastuulla ottaa yhteyttä Jannen Jäsenkorjaamoon tilanteen selvittämiseksi. 

6. Tilausvahvistus ja kuitti 
Jannen Jäsenkorjaamo toimittaa tilausvahvistuksen sekä kuitin verkkokaupan kautta onnistuneesta lahjakorttitilauksesta asiakkaan sähköpostiin. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakkaan tulee tarkastaa sähköpostiosoite ennen tilauksen lähettämistä.

7. Vastuu ja ylivoimainen este 
Jannen Jäsenkorjaamo ei vastaa lähetyksen jälkeen kadonneista, varastetuista tai vahingoittuneista lahjakorteista. Jannen Jäsenkorjaamo ei vastaa vahingosta tai viivästyksestä, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta-arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Jannen Jäsenkorjaamon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota yritys ei olisi voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia ei olisi voinut välttää.  

8. Peruuttamisoikeus ja peruuttamisohje 
Etämyyntiä koskevien säännösten mukaan voit peruuttaa verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilauksen 14 arkipäivän kuluessa (alkaen tilauksesi toimitusta seuraavasta päivästä) ja saada rahasi takaisin mukaan lukien perustoimituskulut, mutta pois lukien kortin palautuksesta mahdollisesti aiheutuvat kulut. 

Jos haluat palauttaa lahjakortteja, ota yhteyttä jannenjasenkorjaamo@gmail.com tai puh 044 556 2074. Peruuttamisilmoituksen lähettämisen jälkeen asiakkaan tulee omalla kustannuksella palauttaa lahjakortti. Lahjakortti tulee palauttaa kirjallisen peruuttamisilmoituksen kera viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Lahjakortin peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli lahjakortti on kadonnut tai lahjakortille ladattua saldoa on käytetty edes osittain. Kirjallisen peruuttamislomakkeen muodoksi riittää seuraava: 
”Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista: Tilauspäivä / vastaanottopäivä / ostajan nimi, soite, allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa), päiväys.” 

Jos peruutatte lahjakortin tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen ja lahjakortin saatuamme. Suoritamme palautuksen asiakkaan käyttämälle maksutavalle.
 
9. Lahjakortteja koskevat reklamaatiot 
Lahjakortteja koskevat reklamaatiot voi osoittaa seuraavia yhteystietoja käyttäen: 
Puhelimitse: 044 556 2074
Sähköpostitse: jannenjaenkorjaamo@gmail.com

10. Tietosuojakäytäntö 
Jannen Jäsenkorjaa om vastaa kaikista toimittamistasi henkilötiedoista. Yrityksellä on tietosuojakäytäntö, jonka mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan. Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivuillamme.

11. Erimielisyyksien ratkaiseminen 
Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan asiakkaan kotipaikan toimivaltaisessa tuomioistuimessa. 

 
 
Jannen Jäsenkorjaamo - Janne Nissi
Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna
 


HIERONTA - URHEILUHIERONTA - JÄSENKORJAUS - HERMO-JÄNNEHIERONTA - KUIVAKUPPAUS - HÄMEENLINNA

Toimitusehdot - Tietosuojaseloste