Hieronnasta rentoutta ja hyvää oloa!

Urheiluhieronta

Hieronnan tarkoitus on rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksistossa vilkastuvat saaden aikaan vireän ja rentoutuneen olon, joten hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin.

Urheiluhieronta ei nimensä mukaisesti eroa klassisesta hieronnasta kovinkaan paljoa joten se sopii kaikille. Urheiluhieronnassa keskitytään lihashuoltoon, suorituskyvyn parantamiseen, palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

Olen koulutettu hieronnan ammattilainen ja käytän hieronnassa monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Sopimuksesta voin myös hieroa asiakkaan omissa tiloissa siirrettävällä kalustolla, toimialueenani on Hämeenlinna. Hinnat ovat tuolloin sopimuksen mukaan, joten kysy lisää.

Hierontaan ei kannata tulla, jos olet flunssainen, kuumeinen tai sinulla on joku akuutti ihosairaus. Muista peruuttaa aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin tai kysy, onko sairaus este hoidolle. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan varaamasi hoitokerran hinta.

 
Jannen Jäsenkorjaamo - Janne Nissi
Palokunnankatu 12, 13100 Hämeenlinna
 

 HIERONTA - URHEILUHIERONTA - JÄSENKORJAUS - HERMO-JÄNNEHIERONTA - KAUSTISLAINEN JÄSENKORJAUS - HÄMEENLINNA